Workshop naaktmodel schilderen

Organiseer het leukste vrijgezellenfeest dat er is, zodat de vrijgezel het nooit meer vergeet! Met de workshop naaktmodel schilderen zal de vrijgezel een leuke middag of avond beleven vol lachbuien en ongemakkelijkheid. En natuurlijk mogen jullie allemaal jullie prachtige creaties van ons naaktmodel meenemen naar huis.

Wat te verwachten van de workshop naaktmodel schilderen?

Om het vrijgezellenfeest zo spannend mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat het begin van de workshop lijkt op een normale schilderworkshop. Onze instructrice geeft een korte uitleg over het schilderen van stilleven. De vrijgezel weet nog van niets en zal een simpele workshop verwachten. Zodra alles is uitgelegd verschijnt er plotseling een sexy naaktmodel! Een schrikmoment, wat ongemakkelijkheid en een enorme lachbui. Dat is wat deze workshop zo leuk maakt. Zodra iedereen weer is bijgekomen, kan het schilderen beginnen. Waar nodig helpt onze instructrice u bij het schilderen van een verleidelijk naaktschilderij.

Een workshop naaktmodel schilderen is voor iedereen

Het maakt niet uit of u een ervaren schilder bent of het voor het eerst doet, het schilderen van een naaktmodel is voor iedereen een unieke workshop. Sta versteld van iedereen zijn of haar stijl en kunstwerken.

Het kunstwerk

Uiteraard is de workshop naaktmodel schilderen voor de vrijgezel een hele ervaring. Nadat jullie allemaal klaar zijn met schilderen, mogen jullie de kunstwerken met daarop het geschilderde naaktmodel mee naar huis nemen. En de vrijgezel? Die mag thuis zijn of haar nieuwe schilderkunsten oefenen op de toekomstige bruid of bruidegom!

De locaties van onze workshop naaktmodel schilderen

De workshop naaktmodel schilderen is te volgen op verschillende locaties. In België volgt u hem in:
  • Antwerpen
  • Gent
Bent u op zoek naar een locatie in Nederland? Bekijk dan hier onze andere locaties. De workshop naaktmodel schilderen duurt 2,5 uur en kost € 42,50 per persoon (vanaf 10 personen). Voor reserveringen of informatie belt u +31650444111. Of klik op de onderstaande button om deze workshop direct te boeken. Boek nu een workshop!