Workshop naaktmodel schilderen

Heeft u altijd al eens een naakte man of vrouw willen schilderen? Dan is deze kunstzinnige en ook hilarische workshop naaktmodel schilderen een absolute aanrader! De workshop naaktmodel schilderen is ook een aanrader voor de invulling van een vrijgezellenfeest. De vrijgezel zal met deze workshop een leuke middag/ avond beleven met als aandenken een “mooi” zelf gemaakt schilderij van ons naakt model.

Hoe ziet een workshop naaktmodel schilderen er uit?

Als eerste zal onze instructrice u een korte uitleg geven met aandachtspunten voor het schilderen van een stilleven. De vrijgezel weet nog van niets ( en nog beter de rest van de groep ook nog niet ). Zodra voor iedereen duidelijk is wat deze aandachtspunten zijn verschijnt er een sexy naakt model! Als iedereen een beetje bekomen is van de schrik en weer ontspannen is kan het schilderen beginnen. Tijdens het schilderen zal onze instructrice, indien nodig, u aan sturen om zo het mooiste resultaat te krijgen voor een mooi schilderij van het naakt model. U zult verstelt staan hoe een ieder geheel een eigen stijl heeft en er op zijn of haar manier een heus kunstwerk van maakt. Zo heeft de vrijgezel ook nog een leuk aandenken van deze leuke vrijgezellendag!

Waar kan ik deze schilder workshop volgen?

U kunt deze leuke en creatieve workshop volgen bij ons in:
  • Antwerpen
  • Gent
De duur van deze workshop naaktmodel schilderen is 2,5 uur en kost € 42,50 per persoon. ( vanaf 10 personen ) Voor reserveringen of informatie, bel tel. +31650444111 of klik op de onderstaande button om deze workshop direct te boeken