Pimp my Tarzan

Pimp my Tarzan

Steek die handjes maar uit de mouwen want voor dit vrijgezellenfeest mag alle creativiteit uit de kast getrokken worden! Jullie gaan namelijk een hilarische en creatieve workshop tegemoet…met alle bijzondere gevolgen van dien. Jullie gaan namelijk dildo’s versieren tijdens de workshop ‘Pimp my Tarzan’. Waarschuwing; de kans op eindeloze lachbuien is groot! Vergeet de strippers en shotjes aan de bar. Deze originele activiteit is niet alleen lachwekkend, maar ook nog eens leerzaam. Nou ja, over de dildo’s valt misschien weinig te leren, maar wat zal je opkijken van hoe je vriendinnen hun genot knotsen versieren ten opzichte van jezelf. Zo kunnen jullie van elkaar versteld komen te staan en dat levert op de bruiloft (en daarna) nog een bijzonder en hilarisch gespreksstof op.

Wij maken er een feestje van

Ben je bang dat het misschien een beetje té ongemakkelijk voor je is? Maak je geen zorgen! Bij de workshop dildo’s versieren draait het allemaal om lol maken met elkaar en lekker creatief bezig zijn. Het mag dan een spannend onderwerp zijn, het vrijgezellenfeest staat centraal en dat zal je bij deze workshop zeker wel merken. Er heerst een gezellige sfeer met een juiste dosis van stoute grappen tot hilarische lachbuien. Deze activiteit is goed te combineren met:

Dildo’s versieren bij jouw thuis

Het mooie van dit alles, is niet alleen dat je een hele originele party organiseert, maar er is namelijk nog iets veel unieker aan deze activiteit. Je hoeft de vrijgezel in kwestie namelijk niet het huis uit te lokken. Deze workshop kan namelijk op locatie geboekt worden, waardoor je nietsvermoedende vriendin voor haar eigen deur verrast wordt! Ook kun je hierbij zelf al de nodige voorbereidingen, zoals drankjes en hapjes verzorgen. Zo weet je zeker dat iedereen zich in de huiselijke sfeer thuis zal voelen. Wat zal je vriendin verbaasd zijn als deze workshop in haar woonkamer onthuld wordt. Eén ding is zeker; het wordt een dag vol lachen, gieren, brullen en… piemels! Als dat niet het recept voor een perfect vrijgezellenfeest is… Wil je ook deze workshop volgen? Dat kan al vanaf 10 personen, de kosten hiervoor zijn € 27,50 per persoon. Deze workshop bij jullie op locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel. +31650444111 of klik op onderstaande button. Boek nu een workshop!