Mannelijke strippers

Een feest om nooit meer te vergeten. Onze mannelijke strippers verzorgen stripacts door heel België. Heeft uw feest een speciaal thema of weet u precies wat voor stripshow u wilt? Neem contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden voor een stripshow op maat!

Onze mannelijke strippers

Boek nu een stripper!

Wat hebben onze mannelijke strippers nodig?

Het begint allemaal met de feestlocatie en als de partij in volle gang is, trekt onze bad boy zich even terug om zich om te kleden en zich voor te bereiden op de show. Is hij klaar? Fantastisch, het gezwijmel kan beginnen! Wie gaat er geblinddoekt op de stoel…?

Bekendste male stripper

Stripper Kevin

Stripper Kevin kruipt gemakkelijk in de rol van onder andere Sexy politieman, heerlijk cowboy, stoute Mr Grey en hete brandweerman. Op zoek naar een striptease met een dikke knipoog? Dan is Kevin uw man!

Stripper Jeffrey

De Limburgse stripper Jeffrey kunt u onder andere kennen van de Kamasutra beurs in Utrecht, de Erotica beurs in Gent en de Sexhibition in Helsinki. Moeiteloos tovert hij zichzelf om in een stoute duivel of strenge politieman. Wie mag hij in de boeien slaan?

Stripper Marc

Stripper Marc is meerdere malen op tv geweest. Onder andere in de tv-serie Familie. Marc kan zich als een echte gentleman gedragen, maar kan ook een hete fifty shades of grey act opvoeren. Liever een pikante cowboy? Yeehaw for Marc!

Sexy mannelijke strippers

Al onze mannelijke strippers zorgen ervoor dat u met rode oortjes op het puntje van uw stoel zit. De strippers nemen u mee in de sensuele bewegingen van hun mooie en afgetrainde lichamen. Hmmm…

Erotische striptease

Zin in een erotische striptease? Dat kan bij Showtime-agency. Maar kijk uit! Kledingstukken die in uw schoot vallen, moeten uiteindelijk terug naar de eigenaar. Die op zijn beurt alle charmes in de strijd gooit om ze terug te krijgen.  

Mannelijke stripper in kostuum

Ook voor verschillende themafeestjes hebben we sexy mannelijke strippers. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een zongebruinde bouwvakker of een heerlijke matroos. Staat uw thema er niet bij? We maken op verzoek ook stripshows op maat. Schroom niet en informeer naar de mogelijkheden!

Duo striptease

Alles of niets! Naast single stripacts bieden we ook duo stripteases aan. Dus niet één, maar een groep mannelijke strippers die ervoor zorgen dat u het warmer dan warm krijgt met shows al la Chippendales en Magic Mike. Neem beiden plaats op de stoelen en laat u veroveren. Grijp, lik en tease… alles is toegestaan! Zijn jullie klaar voor een spannende ladiesnight..?

Boek nu een stripper!