Workshop piemels pimpen

Van gouden exemplaren met strassteentjes tot bontgekleurde piemels met veren en oogjes: haal alles uit de kast en maak de mooiste piemels tijdens de workshop piemels pimpen. De workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of een origineel verjaardagscadeau. U boekt al een workshop piemels pimpen vanaf € 30,- per persoon. Een ding is zeker: lachbuien en hilarische gespreksstof zijn tijdens deze originele workshop gegarandeerd!
  • Workshop piemels versieren voor € 30,- per persoon
  • De perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest
  • Geschikt voor groepen vanaf tien personen

Het programma van de workshop

Benieuwd wat u te wachten staat tijdens de workshop pimp my Tarzan? Wij nemen u mee tijdens een van de workshops.

Voorafgaand aan de workshop piemels versieren

Voordat we starten met de workshop vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. We beginnen dan ook met een kennismakingsrondje, zodat jullie de workshopleidster beter leren kennen.

Piemels versieren: zoals u maar wilt

Glitters, strassteentjes, veren, oogjes: gaat u voor een over-the-top versie of voor less is more? Bij de workshop dildo’s versieren draait het allemaal om lol maken met elkaar en lekker creatief bezig zijn. Het is misschien een klein beetje een spannend onderwerp, maar tijdens de workshop draait het allemaal om de gezellige sfeer met een juiste dosis stoute grappen en hilarische lachbuien.

Kosten en workshoplocaties van onze workshop

Een workshop piemels pimpen boekt u al vanaf € 30,- per persoon. Hierbij houden we een minimaal aantal deelnemers van tien personen aan. De kosten zijn inclusief zaalhuur, gipsen piemel en alle versieringen zoals pailletten, glitters, veren, verf en oogjes om de Tarzan te pimpen. De workshop wordt onder andere gegeven op onze eigen locaties in Antwerpen, Gent en Leuven. Ook is het mogelijk om de workshop piemels pimpen te geven op onderstaande locaties:
  • Luik
  • Brussel
  • Namen
  • Hasselt
  • Brugge
  • La Roche
Voor een workshop in een van bovenstaande plaatsen rekenen we een meerprijs in verband met de vervoerskosten.

Workshop piemels pimpen op locatie

Heeft de vrijgezel in spe iedere verrassing altijd door? Verras haar dan door de workshop op locatie te houden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de aanstaande bruidegom informeren, zodat hij haar de deur uit kan sturen voor een boodschap. Vervolgens zetten wij alle ingrediënten voor een onvergetelijke workshop klaar, waardoor de verrassing alleen maar groter wordt. Daarnaast kunt u doordat de workshop thuis wordt gegeven zelf voor versieringen, hapjes en drankjes zorgen.

Maak de workshop compleet

Voeg extra erotisch entertainment toe: combineer de workshop met een stripper of een erotisch diner. Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u bij Showtime Agency de workshop uitbreiden met erotisch entertainment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoute stripper die de vrijgezel komt verrassen met een striptease? Ook kunt u na de workshop kiezen voor een erotisch diner op een van de aangesloten locaties. U kunt hierbij niet alleen genieten van de heerlijke gerechten, maar ook van het mannelijk (of vrouwelijk) schoon dat rondloopt om de lekkernijen te serveren. Succes gegarandeerd!

Boek een workshop piemels pimpen

Wilt u meer informatie over een workshop piemels pimpen of wilt u direct reserveren? Neem contact op door te bellen naar +316 50 444 111 of boek direct via onderstaande button.

Direct boeken 06 50 444 111