Workshop naaktmodel schilderen

 

Organiseer een vrijgezellenfeest dat de vrijgezel nooit meer vergeet! Met de workshop naaktmodel schilderen zal de vrijgezel een leuke middag of avond beleven vol lachbuien en ongemakkelijkheid. En natuurlijk mag u uw prachtige creaties van ons naaktmodel meenemen naar huis.

Wat te verwachten van de workshop naaktmodel schilderen?

Om het vrijgezellenfeest zo spannend mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat het begin van de workshop lijkt op een normale schilderworkshop. Onze instructrice geeft een korte uitleg over het schilderen van stilleven. De vrijgezel weet nog van niets en zal een simpele workshop verwachten.

Zodra alles is uitgelegd verschijnt er plotseling een sexy naaktmodel! Een schrikmoment dat ongemakkelijkheid en een enorme lachbui met zich meebrengt. Dat is wat deze workshop zo leuk maakt. Zodra iedereen weer is bijgekomen, kan het schilderen beginnen. Waar nodig helpt onze instructrice u bij het schilderen van een verleidelijk naaktschilderij.

Mannelijk naaktmodel schilderen

De workshop is echt voor iedereen. Wilt u een sexy mannelijk naaktmodel naschilderen? Geef dit dan aan bij de reservering. Het is een echte verrassing voor de vrijgezel of jarige!

Vrouwelijk naaktmodel schilderen

Gaat u met mannen op pad of voelt u zich prettiger bij het schilderen van een vrouwelijk lichaam? Met onze workshop vrouwelijk naaktmodel schilderen komt een prachtige vrouw 2 uur lang voor u poseren.

Een workshop naaktmodel schilderen is voor iedereen

Het maakt niet uit of u een ervaren schilder bent of dat u het voor het eerst doet, het schilderen van een naaktmodel is voor iedereen een unieke workshop. Sta versteld van ieders stijl en kunstwerk.

Het kunstwerk

Uiteraard is de workshop naaktmodel schilderen voor de vrijgezel een hele ervaring. Nadat u klaar bent met schilderen, mag u het kunstwerk mee naar huis nemen. En de vrijgezel? Die mag thuis zijn of haar nieuwe schilderkunsten oefenen op de toekomstige bruid of bruidegom!

De locaties van onze workshop naaktmodel schilderen

De workshop naaktmodel schilderen is te volgen op verschillende locaties. In België volgt u hem in:

  • Antwerpen
  • Gent
  • Baarle Hertog
  • Of bij u op locatie

Bent u op zoek naar een locatie in Nederland? Bekijk dan hier onze Nederlandse locaties. De workshop naaktmodel schilderen duurt 2 uur en kost € 45,- per persoon (vanaf 10 personen).

Boek een workshop naaktmodel schilderen

Geïnteresseerd in onze workshop naaktmodel schilderen? Maak dan snel een afspraak en pak die kwast er maar vast bij.

Voor reserveringen of informatie belt u +31650444111. Of klik op de onderstaande button om deze workshop direct te boeken.

Boek nu een workshop!