Workshop naaktmodel schilderen

 

Organiseer een vrijgezellenfeest dat de bachelor(ette) nooit meer vergeet! Met de workshop naaktmodel schilderen zal de bachelor(ette) een leuke middag of avond beleven vol lachbuien en ongemakkelijkheid. En natuurlijk mag u uw prachtige creaties van ons naaktmodel meenemen naar huis.

Wat te verwachten van de workshop naaktmodel schilderen?

Om het vrijgezellenfeest zo spannend mogelijk te maken, zorgen we ervoor dat het begin van de workshop lijkt op een normale schilderworkshop. Onze instructrice geeft een korte uitleg over het schilderen van een stilleven. De bachelor(ette) weet nog van niets en zal een simpele workshop verwachten. Zodra alles is uitgelegd verschijnt er plotseling een sexy naaktmodel! Een schrikmoment dat ongemakkelijkheid en een enorme lachbui met zich meebrengt. Dat is wat deze workshop zo leuk maakt. Het moment dat iedereen weer een beetje is gekalmeerd, kan de workshop naaktmodel schilderen pas echt beginnen. Onder begeleiding maakt u een prachtig souvenir dat u altijd zal herinneren aan een onvergetelijke avond.

Mannelijk naaktmodel schilderen

De workshop is echt voor iedereen. Wilt u een sexy mannelijk naaktmodel naschilderen? Geef dit dan aan bij de reservering. Het is een echte verrassing voor de bachelor(ette) of jarige!

Vrouwelijk naaktmodel schilderen

Gaat u met mannen op pad of voelt u zich prettiger bij het schilderen van een vrouwelijk lichaam? Met onze workshop vrouwelijk naaktmodel schilderen komt een prachtige vrouw 2 uur lang voor u poseren.

Naaktmodel schilderen is voor iedereen

Of u nu ervaring heeft met schilderen of voor het eerst de kwast oppakt, een workshop naaktmodel schilderen is een geweldige ervaring waar iedereen zijn ei in kwijt kan. Laat uw creativiteit de vrije loop en sta versteld van uw creatie na de workshop.

Het kunstwerk

Uiteraard is de workshop naaktmodel schilderen voor de vrijgezel een hele ervaring. Nadat u klaar bent met schilderen, mag u het kunstwerk mee naar huis nemen. En de vrijgezel? Die mag thuis zijn of haar nieuwe schilderkunsten oefenen op de toekomstige bruid of bruidegom!

De locaties van onze workshop naaktmodel schilderen

Deze workshop is te volgen vanaf 10 personen op verschillende locaties. In België volgt u hem in:
  • Antwerpen
  • Gent
  • Baarle Hertog
  • Of bij u op locatie
Bent u op zoek naar een locatie in Nederland? Bekijk dan hier onze Nederlandse locaties. De schilder workshop duurt 2 uur en kost € 45,- per persoon met en mannelijk model. En voor een vrouwelijk naaktmodel zijn de kosten € 50,- per persoon.

Andere workshops volgen

Bij Showtime Agency volgt u verschillende workshops die perfect zijn voor een vrijgezellenfeest, een uitje met vriendinnen of teamuitje. Bekijk de rest van onze workshops en maak uw keuze voor uw gelegenheid.

Boek deze creatieve workshop

Bent u geïnteresseerd in deze workshop? Maak dan snel een afspraak en pak die kwast er maar vast bij. We helpen u graag verder. Wilt u direct een reservering maken? Dat kan door te bellen naar +31650444111 of gebruik de onderstaande button om deze workshop direct te boeken. Boek nu een workshop!