Vrijgezellenfeest Brussel

In de hoofdstad van België is er altijd wel een feestje te vieren. Wilt u bijvoorbeeld uw beste vriend of vriendin verrassen met een fantastisch vrijgezellenfeest in Brussel? Bel dan Showtime Agency voor de organisatie van de meest ondeugende activiteiten. Met onze hulp wordt het vrijgezellenfeest een gierend succes. Maak het zo gek als u zelf wilt en kies er bijvoorbeeld voor om tijdens het vrijgezellenfeest in Brussel een workshop met een erotisch tintje te volgen. Lees verder en bekijk wat er allemaal mogelijk is bij Showtime Agency. Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk de mogelijkheden met ons bespreken? Bel ons dan op +316 50 444 111.
  • Leuke, lachwekkende workshops met een erotisch tintje
  • Boek een stripper al vanaf € 200,-*
  • Meer dan 100 verschillende stripacts
  • Vrijgezellenfeest in Brussel voor vrouwen en mannen
* Er kunnen nog extra verplaatsingskosten van de stripper bijkomen. Boek het vrijgezellenfeest!

Populaire activiteiten voor vrijgezellenfeesten

Bij het plannen van een spetterend vrijgezellenfeest denkt u vast als eerste aan het inhuren van een stripper. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, maar er is nog veel meer mogelijk. Volg bijvoorbeeld een workshop aftrekken, burlesque of naaktmodel schilderen. Of huur een limousine!

Workshop aftrekken

Bij Showtime Agency denken we zeker ook aan het toekomstige geluk van de bruid of bruidegom. Daarom bieden we een vingervlugge workshop aftrekken aan. Hebben jullie de handbewegingen onder de knie, dan is het tijd voor het tweede deel van de workshop: de adembenemende pijptechnieken. Leer in korte tijd alles wat u moet weten over het mannelijk geslachtsdeel en pas de nieuw geleerde technieken toe tijdens uw hete huwelijksnacht.

 

Workshop burlesque

In de1,5 uur durende workshop burlesque van Showtime Agency, leren jullie net zo ondeugend en verleidelijk dansen als Marilyn Monroe. Na een onvergetelijke middag vol verleiding en plezier gaat de vrijgezel dansend het huwelijk tegemoet. Ook krijgt uw zelfvertrouwen een flinke boost. Kortom, de ideale workshop voor een vrijgezellenfeest in Brussel.

Workshop naaktmodel schilderen

Door een workshop naaktmodel schilderen te volgen tijdens het vrijgezellenfeest, heeft iedereen een herinnering om nooit te vergeten en een ‘prachtig’ aandenken aan deze leuke avond. Onder leiding van een ervaren instructeur leert u het mannelijke of vrouwelijke lichaam mooi op het canvas te zetten. Om het nog leuker te maken, heeft u nog de mogelijkheid om deze workshop te combineren met een verleidelijke striptease van een van onze professionele strippers.

 

Striptease in de limousine

Wat is een vrijgezellenfeest zonder limousine en striptease? Voor de meesten niet gedenkwaardig. En bij Showtime Agency doen we er nog een schepje bovenop met onze limousine service. Tijdens de rit worden jullie aan de kant gezet door een politieagent die graag uit de kleren gaat en jullie verrast met een sexy striptease. Daarna kunnen jullie samen met de stripper op adem komen onder het genot van een glaasje champagne. En dit is slechts nog maar het begin van uw vrijgezellenfeest in Brussel.

Boek nu uw vrijgezellenfeest in Brussel

Wilt u een ondeugende vrijgezellenfeest organiseren in Brussel? Neem dan telefonisch contact op met Showtime Agency via +316 50 444 111. U kunt ook direct via onderstaande button de bachelor party boeken! Organiseer een actievolle bachelor party