Vrouwelijke strippers

Bent u zoek naar een leuke, speelse of stoute stripster die een striptease verzorgt bij u op locatie? Een striptease show van onze vrouwelijke strippers duurt ongeveer 15 minuten. U heeft bij Showtime Agency keuze uit diverse thema’s en outfits.

Onze stripsters verwerken in elke show humor, een sexy dans en een nog hetere lapdance. Ze toppen de show af met een erotische knipoog. Een striptease show is dus het perfecte entertainment voor een verjaardags- of vrijgezellenfeest als u wilt lachen en tegelijkertijd erg vermaakt wilt worden. Bekijk onze heerlijke vrouwelijke strippers en maak uw keuze.

Brede keuze uit vrouwelijke strippers

Bij Showtime Agency heeft u keuze uit veel aantrekkelijke, sexy stripsters. Ze geven altijd een professionele stripshow en doen er alles om de jarige of vrijgezel heerlijk te entertainen. Bekijk hieronder de vrouwelijke stripsters en boek uw favoriet. Misschien herkent u er al een aantal.

Boek nu een stripper!

De voorbereiding van onze vrouwelijke stippers

Voordat de striptease kan beginnen, trekt onze sexy dame zich even terug. Ze moet zich in haar mooiste outfit hijsen en zich voorbereiden op de stripshow. Wanneer het feestje in volle gang is, maakt ze haar entree. Het feestvarken gaat geblinddoekt op de stoel zitten en de show begint. Kunt u uw handen nog thuishouden…?

Onze sexy stripsters

Striptease Michele

Striptease Michele verzorgt voor elke gelegenheid een spannende striptease. U kunt Michelle inhuren als sexy cowgirlstrenge politieagente of stoute bruid.

Striptease Foxy

De shows van striptease Foxy zijn onvergetelijk. Foxy geeft shows met een erotisch tintje, waardoor u bijna niet op uw stoel kunt blijven zitten. Als u zoet bent, mag u wellicht meer dan kijken alleen…

Striptease Loes

Wanneer u naar Loes kijkt, gelooft u uw ogen niet. Ze voert zowel een sensuele dans als verschillende acrobatische kunsten op gedurende haar show.

Sensuele striptease met een erotisch tintje

Onze vrouwelijke strippers verzorgen spanning door het hele lichaam. Uw handen beginnen te zweten en uw oren worden rood door het erotische tintje van de show. Ze nemen uw blik mee met elke sensuele beweging die ze met hun lichaam maken. Durft u zich over te geven…?

Vrouwelijke strippers: betreden op eigen risico

Bent u klaar voor het spannendste moment van de avond? Onze sexy stripsters dansen uitdagend en zijn meesteressen in versieren. Ze gooien kledingstukken naar u en maken u helemaal gek. Maar wees gewaarschuwd, vroeg of laat komen ze deze kledingstukken weer ophalen.

Standaard show of striptease naar wens

U heeft bij Showtime Agency keuze uit een door ons opgestelde show, maar heeft u zelf een leuk idee om de striptease show voor de jarige of vrijgezel nog spannender te maken? Bespreek met ons uw wensen en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn voor een show op maat van onze vrouwelijke strippers.

Stripster huren voor een specifiek thema

Onze vrouwen hijsen zich makkelijk in de rol van onder andere een sexy cowgirl, een bloedmooie marine stripper en een getrouwde bruid stripper. Welk spannende thema u ook wenst, onze stripsters hebben de bijpassende outfits.

Niet één, maar twee vrouwelijke strippers

Naast onze spannende single stripteases bieden we erotische duo stripteases aan. U kunt uw ogen dus niet over één, maar twee bloedmooie vrouwen laten gaan. Ze voeren zo’n hete show op dat u zelf bijna wilt gaan strippen van de warmte. U en uw gezelschap mogen plaatsnemen op de stoel. Laat u verrassen en kies voor double trouble.

Huur een stripster in voor uw feest

Ook op korte termijn komen we bij u op locatie om de sexy entertainment te verzorgen. Kunt u niet meer wachten om één of meerdere van onze vrouwelijke strippers in te huren? Neem dan snel contact met ons door te bellen naar 06 50 444 111 of klik op de onderstaande button.

Boek nu een stripper!