GoGo Dansers

Een vorm van entertainment die steeds vaker te zien is op de grote en succesvolle feesten. Door het inhuren van onze gogo dansers wordt uw feest een absoluut succes. Het Free style dansen op de muziek van de dj wat kan plaats vinden in een kooi, podium of een blok geeft een geweldige ambiance die onmiddellijk overslaat op het publiek.

Danseressen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste dansers boekt voor uw feest is het belangrijk om te weten wat voor soort feest het is. Zo zullen wij bij een echt (hard) house feest adviseren om echte “power” danseressen te boeken. Deze kunnen helemaal los gaan op de snelle en harde beats van de DJ. Ook kunt u bij ons terecht voor image girls. Dit wordt ook veel geboekt op de feesten in Ibiza. Dit zijn zeer mooie dames/ modellen die entertainen en dansen/ poseren.

Thema’s

Heeft uw feest een bepaald thema? Denk hierbij aan Glitter and glamour, White party etc. Wij beschikken over een groot arsenaal aan dans kostuums. U kunt het zo gek  niet bedanken of wij hebben dit. Zo hebben wij voor uw feest gegarandeerd de juiste styling.

Dans rondes

Normaliter dansen de gogo dansers¬†3 rondes van ongeveer 12 minuten verdeeld over de avond. Na elke dans ronde zullen de dames zich weer verkleden in een nieuw spectaculair dans kostuum. Wilt u meer dans rondes? In overleg is dit mogelijk. Voor meer informatie of reservatie dan onze danseressen bel tel. +31650444111 of klik op onderstaande button. Boek nu een gogo danseres!