Erotisch dineren Gent

Playboys en -bunny’s die gerechten en drankjes serveren, bodyshots en een spannende lapdance om het af te maken: tijdens het erotisch dineren in Gent verwent u niet alleen uw smaakpapillen. Samen met vrienden, vriendinnen of in gemixt gezelschap beleven jullie de ultieme ladiesnight of mannenavond waar nog lang over nagepraat wordt.

Direct boeken 06 50 444 111

Erotisch dineren, het uitje voor een vrijgezellenfeest!

Gaan jullie het vrijgezellenfeest in Gent vieren? Dan zijn er tal van mogelijkheden om deze dag onvergetelijk te maken voor de aanstaande bruid. En erotisch  dineren staat bij menig vrijgezel boven aan het verlanglijstje. Lekker eten en te gekke entertainment van een playboy. Hebben jullie zelf al helemaal in gedachten hoe de avond eruit moet komen te zien? Laat het ons weten, zodat we aan de hand van jullie wensen een programma op maat kunnen samenstellen.

Arrangement 1: Strip diner

  • Driegangendiner
  • Stripshow van een mannelijke of vrouwelijke stripper
Prijs per persoon: € 74,50

Arrangement 2: erotic diner royal

  • Driegangendiner
  • Erotische bediening playboy/-bunny
  • Stripteaseshow
Prijs per persoon: € 84,50

Maak de vrijgezellendag compleet

Wilt u vooraf aan het erotisch dineren nog andere activiteiten volgen? Wij werken samen met onze partner, Yourbachelorparty. Zij zijn gespecialiseerd in het organiseren van workshop voor vrijgezellenfeestjes, ook in Gent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop naaktmodel schilderen of een workshop burlesque?

Het voorspel, hoogtepunt en naspel: ontdek het menu

Met een voorspel, hoogtepunt én naspel is het driegangenmenu om uw vingers bij af te likken. Om de kwaliteit van het eten te waarborgen, werken onze koks in Antwerpen niet met erotische vormen. Maar maakt u zich geen zorgen: aan erotisch entertainment geen gebrek. Daarnaast vindt diverse gerechten, waardoor er voor ieder wat wils is. Zijn er mensen met allergieën of specifieke dieetwensen? Vergeet niet om dit van tevoren aan te geven, zodat de koks hier rekening mee kunnen houden.

Menu erotisch dineren

Voorspel
  • Orval kroketten
Het hoogtepunt
      • Stoverij Orval met salade, frietjes en mayo
Naspel
  • Dessert du chef

Boek een erotisch diner in Gent

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die de sexy playboys en -bunny’s van Showtime Agency bieden of wilt u een diner in Gent reserveren? Neem dan snel contact met ons op via 06 50 444 111.

Direct boeken 06 50 444 111