Ladies night

Wilt u eens een speciale avond organiseren voor enkel de dames? Dan is een ladiesnight een gegarandeerd succes! Regelmatig komt het voor dat onze strippers hiervoor worden geboekt. Zo zijn hebben wij eerder ladiesnights verzorgd bij:
  • Kinepolis ( Antwerpen )
  • Slices ( Hasselt )
  • Café ’t Archief ( Leuven )
  • Chippendales afterparty
Hier onder ziet u een fragment van een ladiesnight in Sint Job in ’t Goor waar wij met 3 mannelijke strippers aanwezig waren.

Inhoud programma

Bij een girls night out komt één van onze mannelijke strippers een striptease show geven. Hierbij worden meerdere dames uit het publiek bij de strip act betrokken zodat iedereen van de show kan genieten. Na de act bestaat er nog de mogelijkheid om er nog extra entertainment bij te boeken. Wilt u een meer avond vullend programma dan kunt u er voor kiezen om de stripper 2 striptease shows te laten geven. Of 2 mannelijke strippers te boeken die ieder een solo act geven en als finale een duo strip act. En na de striptease shows is er nog de gelegenheid om met de strippers op de foto te gaan.

Ladiesnight boeken

Wilt u dit programma boeken om zo een onvergetelijke avond te organiseren voor de dames? Of heeft u speciale wensen voor deze avond, wij kunnen een programma op maat maken voor u. Voor meer informatie of reservatie bel tel. +31650444111 of klik op onderstaande button. Boek nu een ladies night!