Piemels pimpen

Van gouden exemplaren met strassteentjes tot bontgekleurde piemels met veren en oogjes: haal alles uit de kast en maak de mooiste piemels tijdens de workshop piemels pimpen. De workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, een teamuitje of als origineel verjaardagscadeau. Overtref uw vriendinnen en maak de mooiste piemel al vanaf 30,- per persoon. Eén ding is zeker: lachbuien en hilarische gespreksstof zijn tijdens deze originele workshop gegarandeerd!
  • Workshop piemels pimpen voor € 30,-* per persoon
  • De perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest of girls night out
  • Geschikt voor groepen vanaf 10 personen
* Er kunnen ook nog extra verplaatsingskosten van de workshop begeleider bijkomen. Direct boeken 06 50 444 111

Programma workshop piemels pimpen

Benieuwd wat u te wachten staat tijdens de workshop Pimp My Tarzan? Het programma bestaat uit de volgende onderdelen: 1) iedereen op zijn gemak stellen met een kennismakingsrondje en 2) kale piemels pimpen in een gezellige sfeer.

Aanvang

Voordat we starten met de workshop vinden we het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. We beginnen daarom met een kennismakingsrondje, zodat jullie de workshopleidster beter leren kennen.

Piemels pimpen zoals u zelf wilt

Glitters, strassteentjes, veren, oogjes: gaat u voor een over-the-top-versie of voor less is more? Tijdens de workshop piemels pimpen draait het allemaal om lol maken met elkaar en lekker creatief bezig zijn. Het is misschien een spannend onderwerp, maar tijdens de workshop draait het allemaal om een gezellige sfeer met de juiste dosis stoute grappen en hilarische lachbuien.

Kosten en locaties van onze workshop

Een workshop piemels pimpen boekt u al vanaf € 30,-  per persoon. Hierbij houden we een minimaal aantal deelnemers van 10 personen aan. De kosten zijn inclusief zaalhuur, gipsen piemel en alle versieringen, zoals pailletten, glitters, veren, verf en oogjes om de Tarzan te pimpen. We geven de workshop onder andere op onze eigen locaties in Antwerpen, Gent en Leuven. Ook is het mogelijk om de workshop piemels pimpen te geven op de onderstaande locaties:
  • Luik
  • Brussel
  • Namen
  • Hasselt
  • Brugge
  • La Roche
Voor een workshop in een van de bovenstaande plaatsen, rekenen we een meerprijs in verband met de vervoerskosten.

Workshop piemels pimpen op locatie

Boekt u de webshop als activiteit voor een vrijgezellenfeest en heeft de vrijgezel iedere verrassing altijd door? Verras haar dan door de workshop op locatie te houden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is de aanstaande bruidegom informeren, zodat hij haar de deur uit kan sturen voor een boodschap. Vervolgens zetten we alle ingrediënten voor een onvergetelijke workshop klaar, waardoor de verrassing alleen maar groter wordt. Daarnaast kunt u zelf voor versieringen, hapjes en drankjes zorgen, omdat de workshop bij u thuis wordt gegeven.

Maak de workshop compleet met andere activiteiten

Om de dag helemaal compleet te maken, kunt u bij Showtime Agency de workshop piemels pimpen combineren met erotisch entertainment. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stoute stripper die jullie komt verrassen met een striptease? Ook kunt u na de workshop kiezen voor een erotisch diner op een van de aangesloten locaties. U geniet hierbij niet alleen van de heerlijke gerechten, maar ook van het mannelijk (of vrouwelijk) schoon dat rondloopt om de lekkernijen te serveren. Succes gegarandeerd!

Boek de workshop piemels pimpen

Wilt u meer informatie over een workshop piemels pimpen of direct reserveren? Neem contact met ons op door te bellen naar 06 50 444 111 of boek nu via de onderstaande button. Direct boeken 06 50 444 111