Erotisch dineren in Leuven

Heerlijke playboys en sexy playbunny’s die uw gerechten en drankjes serveren. Dat is wat u krijgt wanneer u een erotisch diner in Leuven boekt. Naast serveren, doen onze dames en heren ook bodyshots en geven ze een spannende lapdance. Kortom: met een erotisch diner verwennen jullie naast de smaakpapillen ook jullie andere zintuigen.

Bij binnenkomst krijgen jullie een heerlijke cocktail aangereikt door een sexy playboy of -bunny. Hierdoor komen jullie al lekker in de juiste stemming. Wilt u iemand in het zonnetje zetten omdat hij of zij gaat trouwen of is er een andere bijzondere gelegenheid? Boek naast het erotisch diner een striptease of een voeg een workshop toe aan de avond en maak het feest helemaal compleet.

Direct boeken 06 50 444 111

Kies uit een van onze drie gangen arrangementen of stel zelf het erotisch diner samen

Voor een erotisch diner heeft u keuze uit twee verschillende arrangementen: erotic diner en erotic diner royal. Denkt u zich te kunnen focussen op wat er op uw bord ligt? Guess again! Onze playboys en -bunny’s spelen ondeugende spelletjes met u en uw gezelschap en zorgen voor rode oortjes alom.

Hebben jullie zelf een al een idee over hoe de avond eruit moet komen te zien? Geef dat dan aan ons door zodat we aan de slag kunnen met een programma op maat. Hierbij is het bijvoorbeeld mogelijk om onze playbunny’s te vervangen door topless bediening of een mooie naakte butler.

Arrangement 1: erotic diner:

 • Welkomstcocktail
 • Driegangendiner
 • Stripper

Prijs per persoon: € 55,-

Arrangement 2: erotic diner royal:

 • Welkomstcocktail
 • Driegangendiner
 • Playboy/-bunny
 • Stripper

Prijs per persoon: € 67,50

Een spannend erotisch diner met stripper

Wanneer de vrijgezel nietsvermoedend zit te genieten van een drankje en dessert beginnen u en uw vrienden zich ineens anders te gedragen. Jullie kijken zenuwachtig heen en weer en smoezen met elkaar. Dan opeens staat er een schaars geklede stripper voor jullie neus! De blikken kruisen en dan ineens realiseert de vrijgezel het zich: deze stripper is voor mij. De alcohol doet zijn werk en u kunt uw lach niet meer inhouden. Laat de show beginnen!

Erotisch dineren in Leuven is geschikt voor groepen van minder dan 10 personen. Zo kunt u optimaal genieten van het eten én van de strippers.

Ontdek ons spannende menu: een voorspel, hoogtepunt en naspel

Een voorspel, hoogtepunt en naspel om uw vingers bij af te likken. Onze koks vinden het belangrijk dat u optimaal geniet van uw gerecht, daarom maken ze deze niet in erotische vormen. Onze playboys en -bunny’s maken dat gemis helemaal goed. We bieden diverse gerechten aan waardoor er voor iedereen iets te kiezen is. Heeft iemand uit uw groep een allergie of dieetwens? Geef dit dan van tevoren bij ons aan zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Locatie Leuven

Voorspel

 • Soep van de dag
 • Tomatensoep

Hoogtepunt

 • Chili con carne met origine chocolade
 • Kipfilet met gestoofd witloof en pikante chocoladesaus

Naspel

 • Chocolade verrassing

Boek direct een erotisch diner in Leuven

Heeft u zin in een avondje vol verrassingen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 06 50 444 111.

Direct boeken 06 50 444 111