Workshop Coyote Ugly

Waan in de wereld van het wild wild westen en leer de passen van een echte coyote girl . Tijdens de workshop coyote ugly leert u niet alleen de danspasjes van een echte coyote girl maar ook het line dansen. Deze workshop is een combinatie van  linedance en sexy moves van een echte coyote girl. Je leert de country line dance basis pasjes met de sexy dans bewegingen uit de film coyote ugly en krijgt ook les van een ervaren coyote instructrice zodat je na deze workshop zelf de bar op kan springen en kan dansen als een echte coyote ugly girl. Met je clubje vriendinnen krijgen jullie allemaal een cowgirl hoed op en swingen we erop los!! Giddy up cowboy-The girls are back in town!!

Wat leer ik in deze workshop coyote ugly?

In deze dans workshop leer je de basis van line dance in combinatie met sexy moves van de film coyote ugly. Op het einde van de workshop zal de vrijgezel als coyote girl de choreo laten zien die we allemaal hebben geleerd. Na afloop zullen we nog een groepsfoto maken als mooie herinnering van deze workshop.

Wat is inbegrepen in de workshop?

  •  Cowgirl hoeden
  •  gegarandeerd een geweldig groepsuitje
  • Incl. zaalhuur

Wat zelf mee te nemen bij deze workshop?

Het zou leuk zijn als iedereen cowboy laarzen mee kan nemen maar dat hoeft niet. Alle schoenen zijn mogelijk voor deze workshop. Beweegbare kleding om lekker in te kunnen bewegen.

Hoe lang duurt deze dans workshop?

Deze dans workshop duurt 1,5 uur . Wie kunnen deze workshop allemaal volgen: Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeesten – groepsuitjes – bedrijfsuitjes – teambuilding – verjaardagsfeest -of voor dames die ook echt aan de slag willen als coyote girl, want na onze workshops hebben wij ook boekingen om als coyote girl aan de slag te gaan. Pakket optie:
  • Western diner met een echte cowboy aan tafel .( steak menu )
  • Stripper Cowboy

Reserveer deze dans workshop

Wilt u deze workshop coyote ugly reserveren? Wij geven deze workshop midden in het centrum van Antwerpen, Gent en Leuven. Komt dit niet uit met de planning van uw vrijgezellendag? Wij kunnen deze workshop coyote ugly ook bij u op locatie geven. Dus ben je op zoek naar een workshop met veel fun – lol en tegelijk blijf je fit en voel je een echte sexy cowgirl dan is het tijd om je stoute schoenen aan te doen en boek deze linedance workshop. Voor meer informatie of reservatie van deze workshop bel tel. +31650444111 of klik op onderstaande button. Boek nu een workshop!