Onvergetelijke show voor Gert Late Night op televisie

Strippers Kevin en Helios zijn klaar voor de videoshootAfgelopen week hebben wij een te gek optreden mogen geven in Antwerpen. Een show die in de boeken kan gaan als een mooie herinnering. Strippers en entertainers Kevin en Helios hebben namelijk voor het populaire Belgische televisieprogramma ‘Gert Late Night’ een optreden verzorgd. Het optreden vond plaats op een prachtige luxe jacht met niemand minder dan Gert Verhulst en James Cooke. De show stond in het teken voor de opnames van een waanzinnige videoclip. Uitgerust in een sexy mariniersoutfit hebben Kevin en Helios de boel op stelten weten te zetten. Twee sexy mannen met een ontbloot bovenlijf zorgt natuurlijk voor geweldige reacties! Op het moment dat de entertainers alles uit de kast haalden met hun sexy dansmoves waren de reacties lovend.  

Komische parodie van Despacito

De videoclip voor Gert Late Night was een komische parodie van het wereldberoemde nummer ‘Despacito’ van Daddy Yankee. Om de parodie professioneel te laten lijken is er alles uit de kast gehaald. Naast de aanwezige sexy entertainers waren er ook nog andere danseressen aanwezig. Uitgerust in prachtige veren kostuums voerde de samba danseressen een waanzinnige act uit! Het intieme en sensuele karakter van de videoclip werd vergroot door de aanwezigheid van een tango danskoppel. Een videoclip is natuurlijk niet compleet zonder figuranten. Zo waren er twee oudere mensen (vakantiegangers) en een ware matador (stierenvechter) aanwezig. Met een decor aan sexy dansers, prachtige danseressen en entertainers mag het eindresultaat er wezen!    

Net als bij echte Hollywood sterren…

Strippers Kevin en Helios geven een dans show bij Gert Late NightZoals bij de opnames van echte Hollywood sterren, ging het hier ook niet in één keer vlekkeloos. Despacito is een nummer waarbij zomerse sferen de boventoon voeren. Helaas was het op de dag van de opnames erg bewolkt en ontkwamen de entertainers niet aan regenbuien. Hierdoor werden de opnames enige tijd stilgelegd. Uiteindelijk klaarde het op…waardoor iedereen zijn sexy en sensuele moves weer uit de kast kon halen. Ondanks het minder goede weer is het toch een zomerse video clip geworden.      

Optredens voor televisie

Het was niet de eerste dat de entertainers voor een populair programma hebben opgetreden. Zo hebben zij in Nederland al een aantal keren hun opwachting mogen maken bij o.a.:
  • Spuiten en Slikken (BNN)
  • Divorce (RTL)
  • Overspel in de liefde (Net5)
  • Familie (VTM)
  • Loslopend Wild (VRT
En nu kan ook Gert Late Night aan dit lijstje worden toegevoegd. Het was een onvergetelijke dag met een bijzonder lichtpuntje. Het was namelijk niet zomaar een opname. De videoclip wordt uitgezonden op televisie om het populaire televisieprogramma ‘Gert Late Night’ aan te kondigen. Dit is toch iets om trots op te zijn!

Heb jij binnenkort een feestje?

Een stripper mag natuurlijk niet ontbreken op een waanzinnig verjaardags- of vrijgezellenfeestje. Wil jij een leuke en onvergetelijke stripshow…net als op televisie? Dat kan bij Showtime Agency! Een sexy politieagent die de vrijgezel laat arresteren of een sexy cowboy die de jarige job laat verleiden. Je kan het zo gek niet bedenken of wij doen het. Wij hebben al meer dan 1200 vrouwen en mannen blij gemaakt met een te gekke stripact op hun feestje. Het is immers een speciaal en origineel cadeau om hem of haar te verassen! Op deze pagina kan je gemakkelijk jouw favoriete mannelijke stripper of vrouwelijke stripper boeken.