Politie stripper

De show van de politie stripper is een van de meest gevraagde striptease shows. Tijdens deze politie striptease show komt er een mannelijke stripper op als stoere politie agent en hij zal de vrijgezel of jarige eens even grondig fouilleren. Verder zit in deze show veel dans verwerkt en de stripper zal zich op een sensuele manier ontkleden van zijn politie uniform. En natuurlijk krijgt de vrijgezel of jarige ook een lapdance. De duur van deze show is ongeveer 15 minuten.

Hoe kan ik de politie stripper in huren?

Om de politie stripper in te huren is het erg belangrijk dat hij zich op locatie kan verkleden in het politie uniform. Verder is er ook nog een stoel zonder zij leuning nodig voor het geven van de lapdance en een cd speler voor de show muziek. Hier onder ziet de de politie strip act van Kevin.

Welke strippers hebben de politie act?

Bijna elke stripper heeft wel een act als politie agent. Dit is nu eenmaal de meest gevraagde show. De volgende strippers hebben ver uit de beste politie act:

Stripper huren

Wilt u een stripper huren om een act te geven als politie agent? Neem dan telefonisch contact met ons op via tel. +31650444111 of klik op onderstaande button. Boek nu een stripper!