Vrijgezellenfeest in Antwerpen

Seks, drugs en rock ’n roll: Antwerpen has it all. Verras jouw beste vriend of vriendin en vier het vrijgezellenfeest in Antwerpen. Eén ding is zeker: tijdens het vrijgezellenfeest zijn rode oortjes een feit. Samen met jou organiseren we een vrijgezellenfeest vol erotisch entertainment. Als vanzelfsprekend kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor een ondeugende workshop aftrekken in Antwerpen of een meer creatievere activiteit zoals een workshop naaktmodel schilderen.
  • Stoute workshops zoals burlesque, strippen en fifty shades of tease
  • Je boekt al een verleidelijke stripper vanaf € 190,-
  • Meer dan 100 verschillende stripacts
  • Vrijgezellenfeesten in Antwerpen voor zowel mannen en vrouwen

Een vrijgezellenfeest in Antwerpen: rode oortjes voor hem én haar

Om er een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Antwerpen van te maken, stellen we de party aan de hand van jouw wensen samen. Om je een beeld te geven bij de mogelijkheden, hebben we een aantal acts en activiteiten voor je verzameld. Heb je op onze website een andere workshop, stripact of show gezien die je aanspreekt? Neem contact met ons op door te bellen naar +316 50 444 111, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken.

Workshop aftrekken

Een andere uitdagend vrijgezellenfeest in Antwerpen is handig voor de vrijgezel én voor de toekomstige bruidegom: de workshop aftrekken. Wanneer jullie de vingervlugge moves onder de knie hebben, is het tijd om over te gaan naar deel twee: de adembenemende pijptechnieken. Aan het einde van de workshop moet de vrijgezel een proeve van bekwaamheid afleggen, waarna zij het famous handjob diploma ontvangt. Vergeet niet om je nieuw opgedane moves zo snel mogelijk uit te proberen. Succes gegarandeerd! De dames hebben lol tijdens de workshop aftrekken

Let’s tease tijdens de workshop Burlesque

Vrouwelijk, pikant en verleidelijk: dat is de workshop Burlesque. Tijdens de anderhalf uur durende workshop leer je tijdens jullie vrijgezellenfeest in Antwerpen op een sensuele manier te verleiden en dansen. En na de workshop? Dan teasen jullie à la Dita van Teese, voelen jullie je net zo sexy als Marilyn Monroe en poseren jullie als een ware pin-up girl. Bijkomend voordeel: naast het leren teasen geeft deze workshop jullie zelfvertrouwen een absolute boost. Super leuk voor een vrijgezellenfeest!

Naaktmodel schilderen

Met het schilderij van een van onze hete naaktmodellen blijft het vrijgezellenfeest in Antwerpen scherp op je netvlies staan. Dankzij de instructies van onze docent is het voor iedereen mogelijk om te schilderen als een ware Picasso. Tip: combineer de workshop met een striptease. naaktmodel schilderen, creatief met een erotische knipoog - kopie

Play it chic: limousine service

Speciaal voor de luxepoezen onder ons: maak je vrijgezellenfeest in Antwerpen onvergetelijk met onze limousine service. Gedurende de rit worden jullie onderbroken door een heuse politiecontrole. Zodra de politieagent instapt, schalt de luide muziek uit de boxen, waarna jullie worden verrast door een sexy striptease. Na afloop is het tijd om met een glaasje champagne te proosten met de stripper. Hét perfecte begin van jullie vrijgezellenweekend in Antwerpen.

Sexy hunks en babes

Het is megapopulair in Engeland: de butler in the buff. Maar no worries. Ook voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen hebben we sexy hunks en babes die lekkere drankjes en hapjes serveren tijdens het vrijgezellenfeest. Voor een middagvullend programma hebben we speciale partygames samengesteld, waarbij iedereen wordt betrokken. playboy bunny's met sexy butler

Om het af te maken: een erotisch diner

Van al het erotische entertainment krijg je natuurlijk flinke trek. Om in stijl te blijven tijdens jullie vrijgezellenfeest in Antwerpen, hebben we daarom een erotisch diner onder leiding van onze eigen playboys en bunny’s. Geniet van ons unieke driegangenmenu: van het voorspel en hoogtepunt tot het naspel. Je kunt er ook voor kiezen om het erotische diner te combineren met een workshop striptease, chairdance, piemels pimpen of een ondeugende stripteaseshow. We informeren je graag over de mogelijkheden voor een vrijgezellenfeest in Antwerpen.

Boek een vrijgezellenfeest in Antwerpen

Wil je een bachelor of bachelorette party organiseren in Antwerpen? Neem dan snel contact met ons op door te bellen naar +316 50 444 111, of boek direct een party. Boek het vrijgezellenfeest!